Home Klanten Freek van de Geest

Freek van de Geest, detailhandel

"Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen."

Bunschoten is rijk aan ondernemende en bloeiende familiebedrijven. Zo ook de bedrijven van de familie Van de Geest. Honderd jaar geleden begonnen als smid en vier generaties later uitgegroeid tot ene Intertoys, Marskramer en De Smid. 

Goede prijs-kwaliteit

Samen met zijn broer runt Freek van de Geest sinds 1998 de Smid aan de Colijnstraat. In het begin zaten ze bij een grote en dure accountant in Amersfoort. ‘Ik was daar niet meer dan een nummer’, verklaart Van de Geest. ‘De prijs-kwaliteit verhouding vond ik niet kloppen, dus ben ik overgestapt naar Smink Kok Lentink. Zoals het spreekwoord luidt: Koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt’. 

Online boekhouden

Via Exact Online regelt Van de Geest zelf zijn administratie. ‘Smink Kok Lentink doet voor ons de lonen, jaarrekening en belasting. Daarin zeggen ze wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze behandelen mij zoals ik mijn klanten behandel: advies geven, sparren en oplossingen zoeken. Daarin zijn ze open en eerlijk en als ik het zelf kan, dan moedigen ze dat aan. Dat geeft mij vertrouwen’.

Bellen of een berichtje

De groei van Smink Kok Lentink baarde Van de Geest in het begin een beetje zorgen. ‘Waar ik bang voor was, weer een nummer worden, is niet gebeurd. Eigenlijk merk ik er niets van dat ze zo groot zijn geworden. Ik kan nog steeds naar binnen lopen om de post te brengen, even een whatsapp sturen of bellen. Dat werkt goed en als ik een beetje snel mijn cijfers wil hebben, krijg ik ze’.

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Neem contact op
House of Ambition Logo