Home Klanten Jaap Beekhuis

Jaap Beekhuis, horeca

"Die persoonlijke aandacht waardeer ik"

Jaap Beekhuis is horecaondernemer in Bunschoten en al bijna dertig jaar klant bij Smink Kok Lentink. Beekhuis exploiteert de horeca van zwembad De Duker en de kantine in sporthal De Kuil: ‘Smink Kok Lentink was er al toe ik het zwembad destijds overnam. Ik ben al die tijd bij ze gebleven omdat het goed voelt. Zij zeggen hoe het zit, zijn eerlijk en ik vind hen betrouwbaar. 

Snel antwoord op vragen

De boekhouding van zwembad en kantine houdt Beekhuis zo veel mogelijk gescheiden. De boekhouding houdt hij zelf bij en de kwartaalcijfers gaan naar Smink Kok Lentink. Beekhuis: ‘Jeannette doet de kwartaalcijfers en de accountant de balansbespreking. Zo gaat dat al jaren en als er tussendoor eens iets is, dan nemen ze bij wijze van de telefoon al op, voordat deze overgaat. Ik bel ze gelukkig niet vaak, aar als het nodig, zijn ze er en geven ze snel antwoord op mijn vragen´.

Persoonlijke aandacht

Beekhuis is al jaren trouw aan Smink Kok Lentink, ook nu het bedrijf is gegroeid. ‘ik ben niet zo’n overstapper en ze doen hun werk goed. toen mijn schoonvader veel te vroeg overleed, heeft Smink Kok Lentink de afhandeling van allerlei zaken ook goed geregeld. Dat is toch echt al een tijd geleden, maar nog regelmatig vragen ze hoe het met mijn schoonmoeder gaat. Die persoonlijke aandacht waardeer ik’. 

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Neem contact op
House of Ambition Logo