Home Klanten Karel Huijgen

Karel Huijgen, transport

"Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect geregeld"

Begin 2015 zijn net weer twee nieuwe vrachtwagens besteld. A.J. Huygen Transport is al meer dan 50 jaar een gezond familiebedrijf in Bunschoten. Ruim dertig jaar geleden nam zoon Arjan Huygen het bedrijf van zijn vader over en inmiddels zit de volgende generatie, Karel Huygen, ook al in het transportbedrijf.

Advies over instappen in bedrijf

Karel Huijgen is tevreden: ‘Als iets goed is, dan is ’t goed. Daar zeuren we niet over en dan heb je ook reden om te switchen. Bij Smink Kok Lentink weten ze wie we zijn, kennen ons bedrijf, dat geeft vertrouwen. Toen ik destijds in het bedrijf stapte gaf Smink Kok Lentink advies over wat de mogelijkheden waren. Bijvoorbeeld een VOF of toch een BV. Ik heb gekozen voor een BV en dat hebben ze vervolgens goed geregeld. Ze maakten zelfs een heel presentatie om de constructie duidelijk uit te leggen aan mijn broer en zus’.

Goed geregeld

Smink Kok Lentink doet voor de holding en de BV’s van Huijgen de loonadministratie, kwartaalcijfers, jaarrekening, balansbespreking en de belastingaangiftes. Huijgen: ‘Ik hoef maar te bellen en het wordt perfect geregeld’.

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Neem contact op
House of Ambition Logo