Home Over ons

Over ons

Over Smink Kok Lentink

Wij zijn Smink Kok Lentink. Accountants en adviseurs uit Bunschoten-Spakenburg. Dorp van vissers, van harde werkers, van rood en blauw. De mouwen opstropen. Altijd willen winnen. Er staan als het moet en er zijn voor elkaar. Dat zit in ons bloed.

 

Je kunt hier binnenlopen vanaf half acht. Dan heb je tenminste wat aan je dag. We houden van aanpakken. Want waarom zou je iets morgen doen als je het ook vandaag kunt regelen. Half werk? Dat komt niet in ons woordenboek voor. We doen het goed of niet.

 

Wij zijn accountants en adviseurs die kort op de bal zitten. Duidelijke taal spreken. En gewoon doen wat jou helpt. Er worden per slot van rekening al genoeg dure rapporten en mooie adviezen voor de bureaula geschreven.

 

We voelen ons niet te groot voor kleine bedrijven en zijn niet te klein voor grote ambities. Wij zijn Smink Kok Lentink. Officieel een accountantskantoor. Stiekem net zo ondernemend als jij. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Contact opnemen
Waarom Smink Kok Lentink

Wat ons uniek maakt

Nuchter en persoonlijk

Je kunt onze accountants en adviseurs gewoon rechtstreeks bellen en mailen. Of appen, net wat jij wilt. Telefonische keuzemenu’s en wachtrijen? Daar doen we niet aan. We kennen al onze klanten bij naam en weten wat er speelt in hun bedrijven.
House of Ambition Logo