Home Diensten Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Je wilt vooruit. En je weet zelf prima in welke richting. Toch? Mooi! Dan zijn wij er voor alle vragen die daarna komen. Hoe pak je het aan, waar moet je op letten, welke keuzes leveren je de grootste besparingen of het meeste rendement op? Daar weten wij dan weer alles van. Veel bedrijven zien ons niet voor niets als hun externe businesscontroller, financieel directeur of cfo.

Opvolging & bedrijfsoverdracht

Opvolging & bedrijfsoverdracht

Staat de volgende generatie te trappelen? Dan ondersteunen we je bij alle financiële en praktische vraagstukken rond opvolging. Ook kunnen we je adviseren over bijvoorbeeld een management buy-out, het verkoopklaar maken van je bedrijf en het bepalen van de waarde van je onderneming.

Rechtsvorm & juridische structuur

Rechtsvorm & juridische structuur

Groeit je bedrijf? Dan komt vroeg of laat het moment dat een bv interessanter is dan de huidige vof of eenmanszaak. We adviseren je daar graag over en regelen het op de fiscaal meest aantrekkelijke manier voor je.

Investeringen & financieringen

Investeringen & financieringen

Wat is het beste moment om te investeren? Hoe verdeel je de aanschaf en afschrijving op de fiscaal slimste manier? Daar weten we alles van. Ook kunnen we je voorzien van financiële prognoses voor het aantrekken van een financiering.

Strategie & organisatie

Strategie & organisatie

Wil je de nieuwe strategie of koers van je bedrijf toetsen? Denk je na over grote veranderingen in je organisatie? Onze adviseurs zijn niet alleen cijfer-experts. We houden van ondernemen. En sparren daar graag met je over.

We weten wat we kunnen (en waar anderen beter in zijn)

De meeste bedrijfskundige vraagstukken kunnen we zelf tackelen. Dat doen we met een team van ervaren accountants, fiscaal adviseurs en andere specialisten. Kan een ander je beter helpen? Dan zeggen we dat eerlijk. En wijzen we je de weg in ons uitgebreide netwerk of brengen we je in contact met de collega’s van ons internationale netwerk Kreston.

Wilt u contact opnemen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

House of Ambition Logo