Home Klanten Elbert Jan Koelewijn

Elbert Jan Koelewijn, visspecialist

"Ik heb snel mijn kwartaalcijfers"

Vanaf zijn zestiende zit Elbert Jan Koelewijn al fulltime in de vis. Hij is ermee opgegroeid doordat hij zich liet inspireren door zijn vader. Die begon veertig jaar geleden het bedrijf Roelof Koelewijn & Zoon. Inmiddels heeft Elbert Jan Koelewijn het bedrijf volledig overgenomen en nog steeds is het een bloeiende handel in duurzame vis.

Op oude voet verder

Elbert Jan Koelewijn is tevreden over de diensten van Smink Kok Lentink: ‘We zaten bij Flynth in Spakenburg en zijn in 2015 met Wilfred Kok meegegaan naar de samenvoeging Smink Kok Lentink. Daar zijn we op oude voet verder gegaan, alsof er niet is veranderd. Het contact is goed, één belletje en ze regelen het’. 

Vis is levendige handel

‘In de vis is geen dag hetzelfde’, stelt Koelewijn. ‘Prijzen fluctueren, regeltjes veranderen en het weer heeft grote invloed op de handel. Ik noem het levendige handel, puur natuur. Voor mij is belangrijk dat ik met deze handel mijn boeken op orde heb en inzicht in mijn kwartaalcijfers heb, ook omdat er nog veel contant geld in omgaat. Als ik mijn boeken snel inlever, heb ik ook snel mijn kwartaalcijfers. Dat is prettig werken en versterkt vertrouwen dat in Smink Kok Lentink heb’.

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Neem contact op
House of Ambition Logo