Home Klanten Jaap Jan van de…

Jaap Jan van de Vuurst, Hop Zeefdruk

"We hebben een goede band opgebouwd"

Samen met zijn vrouw Helen runt Jaap Jan van de Vuurst het reclamecentrum Hop Zeefdruk in Bunschoten. Het is er een komen en gaan van klanten die een ingewikkelde vraag hebben of simpelweg in 3 minuten een paar polo’s met logo bestellen. Het vertrouwen in het bedrijf bestaat al 40 jaar en in onveranderd gebleven.

Korte lijnen

‘Destijds was ik op zoek naar een goede accountant en een kameraad beval Wilfred Kok aan. Dat is waar het om gaat: je gunt iemand business waardoor je elkaar in leven laat. Met Wilfred hebben we een goede band opgebouwd. Mijn vrouw Helen doet de meeste administratieve zaken. De lijnen zijn kort en de drempel laag.

Vlotte overname

Van de Vuurst en zijn vrouw hebben het bedrijf overgenomen van (schoon)vader. Tijdens dat proces is er intensief samengewerkt met Wilfred. ‘Het proces liep van een leien dakje’, zegt Van de Vuurst. ‘Mijn vrouw is enig kind, wat het zakelijke proces makkelijker maakte. Wilfred heeft er mede voor gezorgd dat de overname een win-winsituatie is geworden voor ons en mijn schoonvader. We zijn er beiden goed uitgekomen’.

Prijs-kwaliteitverhouding

Hop Zeefdruk is een stabiel bedrijf met vier man personeel, inclusief de schoonmaker. De complete administratie ligt bij Smink Kok Lentink. Van de Vuurst: ‘Zolang de prijs-kwaliteitverhouding goed is, zitten we daar prima’.

Kom gezellig langs voor een kop koffie met advies!

Neem contact op
House of Ambition Logo